Wreak Havoc Horror Film Festival

The Wreak Havoc Horror Film Fest is an international film festival comprised of shorts and feature length films in the horror genre. Audiences will see creative and inspiring low-budget films which run the gamut of the horror sub-genre, from gory slashers to slapstick comedies. The WHHFF will introduce audiences to new films from a highly curated and carefully chosen official selection. Official Selection and schedule listed below.

Day 1
Friday September 21, 2018
6pm
Doors open at 5:30pm

Day 2
Saturday September 22, 2018
4pm
Doors open at 3:30pm

Tickets are valid for BOTH days.
Tickets are $20 each, sales tax is included.
Students, Seniors, and Military tickets are $17, sales tax included.

Please note: There is an additional $3.50 per ticket web fee for Internet purchases; call 336-333-2605 to avoid those charges.

Guests can opt to have their tickets mailed to them for a $1 post fee, or can pick up tickets in will call for no additional charge.


Friday, September 21st

6:00 pm – Festival Opens
Introduction
Exhibition Films –
Ghosts of the Carolinas – 11:30
Falling – 1:46

6:15 – 1st Block of Shorts – 85 mins
Belladonna (World Premiere) – 25
Croak – 15
Attack of the Potato Clock – 3
Rainy Season – 13
One Dark Knight – 19
The Hobbyist – 9

7:40 – Dinner Break – 60 mins

8:40 – 1st Feature Film
The God Inside My Ear – 100 mins

10:20 – Break – 10 mins

10:30 – 2nd Block of Shorts – 100 mins
Jax in Love – 20
Paralysis – 5
She Came from the Woods – 12
Dead Celebrities – 11
Echoes of the Passed – 20
Hotel – 6
Burn – 15
Permanent Press – 10

12:10 – End of First Night


Saturday, Sept. 22nd

4:00 pm – Festival Opens
Introduction
Exhibition Films –
Guss Van Krampus – 2:13
A Grim Dinner – 1:42
Trouble Will Cause (World Premiere) – 35:14
Q&A with filmmakers

5:00 pm – 2nd Feature Film
Livescream – 65 mins

7:05 pm – Dinner Break – 55 mins

8:00 pm – 3rd Block of Shorts – 140 mins
No Sleep – 8
Unbearing – 10
Kiss the Devil in the Dark – 30
BEC – 9
Killing Giggles – 6
Witch’s Milk – 22
The Plan – 13
3:36 – 14
What Metal Girls Are Into – 16
Rewind – 13

9:40 pm – Break – 15 mins

9:55 pm – 3rd Feature Film
Bong of the Living Dead – 82 mins

11:15 pm – Break – 15 mins

11:30 pm – Closing
Filmmakers Q&A
Awards Ceremony

12:00 am – End of Festival